Ljepota

Pročitajte recepte koji će razljutiti farmaceutsku industriju

Ova kombinacija smanjuje kolesterol u arterijama i sprječava srčani udar, smanjuje zadihanost pri fizičkim naporima i jača srce.
Med je jedina hrana na svijetu koja nema rok trajanja, ali ipak može se kristalizirati ako dugo ostane na hladnom mjestu. Jamačno se mnogim farmaceutskim kompanijama neće svidjeti recepti koji uključuju ovu jedinstvenu namirnicu koja uz dodatak cimeta odlično djeluje na ljudski organizam liječeći pritom niz bolesti. Prirodni recepti koje vam donosimo revitalizirati će vaše tijelo i ukloniti mnoštvo tegoba.
Bolesti srca
Priredite pastu od meda i praška cimeta i svaki dan jedite je za doručak. Možete je namazati na šnitu kruha umjesto namaza koje inače konzumirate. Ova kombinacija smanjuje kolesterol u arterijama i spriječava srčani udar, smanjuje zadihanost pri fizičkim naporima i jača srce.
Artritis
Osobe koje pate od ove bolesti svakodnevno mogu konzumirati napitak spravljen od jedne šalice vruće vode u koju se dodaju dvije žlice meda i jedna žlica cimeta. Ovaj napitak konzumira se ujutro i na večer, a redovito uzimanje navodno može izliječiti i kronični artritis.
Upala mjehura
Neugodnu bolest izliječite dvijema žlicama cimeta i jednom žlicom meda koju ćete ubaciti u čašu mlake vode. Ova kombinacija uništava bakterije u mjehuru.
Kolesterol
Napitak se sastoji od dvije žlice meda i tri male žlice cimeta koja se dodaju u pola litre vode, a ovaj spoj koristan je onima koji pate od visoke razine kolesterola. Istraživanja su pokazala da ovaj pripravak smanjuje razinu kolesterola u krvi za deset posto u roku od sat vremena.
Prehlada
Muči vas prehlada? Riješite je žlicom mlakog meda i prstohvatom cimeta. Ovu kombinaciju koristite svaki dan u razdoblju od tri dana, a osim što će vas riješiti ove dosadne bolesti očistiti će vam sinuse.
Prištići
Tri žlice meda i jedna mala žlica cimeta dostatni su za pastu koja se na prištiće nanosi prije spavanja. Naredno jutro lice se ispire toplom vodom, a ako ovaj proces ponavljate dva tjedna u kontinuitetu ukloniti ćete sve bubuljice iz korijena.
Upale kože
Bilo kakvi osipi ili upale na koži mogu se ukloniti tako da ih se premaže smjesom cimeta i meda koju ćete pomiješati u jednakom omjeru.
Rak
Nedavna istraživanja koja su provedena u Japanu i Americi otkrili su da se čak najteži oblici raka kao što je rak crijeva ili kostiju može izliječiti. Ljudi koji boluju od tih tipova raka trebaju uzimati jednu žličicu čaja i jednu žličicu cimeta tri puta dnevno bar mjesec dana.