Super MAMAUncategorized

NAJBOLJI LIJEK ZA ŽENSKE PROBLEME:Evo zbog čega se ova biljka smatra jednom od NAJLJEKOVITIJIH!

U narodnoj medicini hajdučka trava zauzima posebno mesto u lečenju neurednih i neredovnih menstruacija kod mladih žena, uklanjanju valunga i drugih neprijatnih simptoma u klimaksu, ali i kasnije, kada žene uđu u poznije godine. Samo jedna šolja čaja dnevno od hajdučice, sveže ubrane na jakom suncu, dovoljna je da ublaži ili otkloni simptome koje muče priličan broj pripadnica nežnijeg pola.

Zagovornici narodne medicine tvrde da je uspešna i u lečenju belog pranja, upale jajnika, oboljenja materice i pojave mioma.
Svoju delotvornost hajdučica je potvrdila i kod lečenja migrene, nesvestice, nagona za povraćanjem, suzenja i sekrecije očiju, krvarenja iz nosa. Iskustvo pojedinih korisnika pokazalo je da uspešno pročišćava krv i ceo organizam čak i nakon iscrpljujućih hemioterapija.

 ZA UPALE MATERICE I JAJNIKA

Pomešati po 3 kašike hajdučice i kantariona, po 2 kašike koprive, nevena, ivanjskog cveća, mlevenog oraha, majčine dušice, bosiljka i kamilice i po 1 kašiku matičnjaka i macine trave.

Dobijena mešavina se prelije sa najmanje 600 mililitara do litar kipuće vode, ostavi da odstoji poklopljeno dva sata, a zatim procedi i pije tri puta po šolja, gutljaj po gutljaj.

Da bi se postigao željeni efekat, čaj bi trebalo piti najmanje tri nedelje, uz dodatno korišćenje kantarionovog ulja – tri puta dnevno po 30 kapi sa malo vode.