Super MAMA

Instagram model: ‘Papin lajk mi je donio 600.000 novih fanova’

Kaže kako je religiozna i da ide u crkvu te da je bila šokirana kada je vidjela papin lajk. Pomislila je da je to ‘velika stvar’, no čini se kako je odlučila poduzetnički gledati na cijelu situaciju

Papa Franjo (84) našao se u fokusu javnosti sredinom studenog kada su britanski mediji objavili kako je s njegovog službenog Instagram profila lajkana fotografija bikini modela Natalije Garibotto (27).

Natalia je tada objavila snimku zaslona na kojoj se vidi kako joj je fotografiju lajkao profil pod nazivom ‘franciscus’, što je korisničko ime pape Franje.

Nakon što je ta snimka zaslona ‘procurila’ u javnost, lajk je nestao, a Natalija je priznala da joj je publicitet zbog pape donio čak 600.000 novih pratitelja na Instagramu. Također, otkrila je kako sada zarađuje više novca.

Kaže kako je religiozna i da ide u crkvu te da je bila šokirana kada je vidjela papin lajk. Pomislila je da je to ‘velika stvar’, no čini se kako je odlučila poduzetnički gledati na cijelu situaciju. Manekenka živi u Miamiju i uglavnom pozira u badićima.

No nije ovo jedini slučaj. Strani mediji su nedavno objavili kako je s papinog profila lajkana fotografija još jednog modela – Margot Foxx. 

– Hej, to sam ja – napisala je Margot uz screenshot na kojem se vidi lajk, no nije poznato je li fotografija zaista dobila lajk od službenog profila pape Franje ili je netko fotošopirao snimku zaslona da se čini kao da je tako.

 

Izvor: