Zanimljivosti

Mama pokazala trbuh samo 14 sati poslije porođaja: ”Ovako to u stvarnosti izgleda”

Mnoge novopečene mame osjećaju pritisak oko toga kako bi trebale izgledati nakon porođaja, a posebno su osjetljive na svoj trbuh. Tome je odlučila stati na kraj tiktokerica Rose Gonzalez, koja je snimila kako njezin trbuh izgleda 14 sati nakon porođaja, kao i dva i pol tjedna kasnije.

Kako možemo vidjeti u videu, u prvih 14 sati njezin trbuh gotovo se uopće nije promijenio, a ona izgleda kao da još nije ni rodila. Usput je dala savjet svim rodiljama da i dalje nose trudničku odjeću jer će im biti udobnije. Dva i pol tjedna kasnije već su se mogle vidjeti razlike, a trbuh mlade mame dosta se smanjio i bio je gotovo ravan.

Kako je objasnila u kasnijim objavama, Rose je na ovaj način željela osvijestiti sve mlade mame da ne trebaju vjerovati svemu što vide na društvenim mrežama jer trbuh nakon porođaja u većini slučajeva ne nestaje odmah, već je za to potrebno neko vrijeme, sve dok se maternica i ostali organi ne poslože gdje su bili prije trudnoće.

Iskrenost ove mame oduševila je tiktokerice, od kojih su se mnoge pronašle u njezinom videu, koji trenutno ima preko devet milijuna pregleda.

”Ovo je toliko točno. Hvala ti na ovom videu, žene bi morale shvatiti da ovako izgleda prava stvarnost, a ne ono što vide na manekenkama ili društvenim mrežama”, napisala je u komentarima jedna mama.