Ljepota

Frizeri tvrde da će žene u 2021. POLUDJETI za OVOM FRIZUROM: Stilizuje se za 5 minuta, lako se održava, svestrana je i nudi beskrajne mogućnosti

U 2021. godini klasični bob dobija i novu varijantu, za koju frizeri kažu da će biti najpopularnija. Reč je o klasičnom bobu koji se oslanja na androgeni izgled, što prati tendenciju da se trendovi zasnivaju na uniseks konceptu.

Ova frizura je dobila i adekvatan naziv – boyfriend bob, što to ne znači da je kratka i podseća na mušku, već da je akcenat na ležernosti i jednostavnosti iste.

Frizura – Zena.Blic

Boyfriend bob podrazumeva da je kosa ravno ošišana, bez ikakvih prelaza i stepenova, te da seže malo ispod ušiju, odnosno da je u ravni sa bradom ili kraće.

To daje nekomplikovan, androgeni izgled koji daje prostora da istaknete svoju ženstvenost na drugi način – šminkom, nakitom ili odećom, a ne frizurom, prenosi “Zena Blic“.

Ovakav bob je jednostavan za oblikovanje – dovoljno je da kosu pređete četkom za feniranje nekoliko minuta.

Ako, ipak, poželite da dobijete nešto ženstveniju i razbarašeniju frizuru, i to je moguće, zato je boyfriend bob i vrlo svestran. Naime, dovoljno je da nanesete penu za kosu ili je blago uvijete figarom, i već ćete imati sasvim drugačiji efekat.

A, s druge strane je i neopterećujuća – štedi vam vreme za pranje, sušenje i stilizovanje, te ako ste lenji dovoljno je da se samo očešljate, i opet će izgledati sjajno.