Super MAMA

Nina Badrić traži pomoć države: ‘Nema dočeka Nove godine pa uplatite novac bolesnoj djeci…’

Nina je u proljeće imala prvi koncert u zagrebačkoj Areni, a svega nekoliko dana kasnije, sve je stalo. Poručila je kako pjevanje za nju nije hobi već odgovornost

Pjevačica Nina Badrić (48) izazvala je burne reakcije kada je prije nekoliko mjeseci videoporukom zamolila Ministarstvo da svim estradnjacima ponovno dozvoli raditi. No pandemija je opet uzela maha. Kafići, restorani i noćni klubovi privremeno su zatvoreni pa su shodno tome i koncerti te festivali odgođeni.

POGLEDAJTE VIDEO:

Video: 24sata Video

Ovaj put Nina nije tražila ‘pomoć glazbenicima’ već je na društvenim mrežama odlučila pokrenuti humanitarnu akciju.

24sata

– S obzirom na to da nema organiziranog dočeka Nove godine, neka grad izdvoji novac i uplati za liječenje bolesnoj djeci. Širi dalje – napisala je pjevačica. Brojni pratitelji podržali su ovu akciju komentirajući kako bi to bio najpametnije uložen novac.

24sata

Podsjetimo, Badrić je krajem srpnja istaknula kako od njezinog posla ne živi samo ona, već najmanje 15 obitelji te kako su mnogi glazbenici u posljednjih nekoliko mjeseci ostali gladni.

24sata

Nina je u proljeće imala prvi koncert u zagrebačkoj Areni, a svega nekoliko dana kasnije, sve je stalo. Poručila je kako pjevanje za nju nije hobi već odgovornost.

Izvor: 24sata.hr